Οι τεχνικές δραματοποίησης στην εκπαιδευτική διαδικασία


Η  Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Αττικής,  μέσω του Υπεύθυνου Πολιτιστικών Θεμάτων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση ΔΕ Δυτικής Αττικής, μέσω της Υπεύθυνου Πολιτιστικών Θεμάτων διοργανώνει ημερίδα-εργαστήριο την Τρίτη 16/12/2014 και ώρα  15.00 ως 1700, με θέμα:   «Οι τεχνικές δραματοποίησης στην εκπαιδευτική διαδικασία» Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, Ζαλόγγου & Αράχθου, Άνω Λιόσια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

14:45-15:00 Προσέλευση-εγγραφή

15: 00 -17:00 « Η δραματοποίηση ως μέθοδος υλοποίησης πολιτιστικών προγραμμάτων Άσκηση δραματοποίησης σε πολιτιστικό πρόγραμμα σχετικό με την ιστορία» Xρονοπούλου Χριστίνα,  Φιλόλογος, Ma στο «Θέατρο στην εκπαίδευση» στο ΕΚΠΑ και Ασημακοπούλου Λάουρα Ηθοποιός, Θεατρολόγος, Εκπαιδευτικός Θεάτρου.

18.00-18.15 ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ: Συμπεράσματα- παρατηρήσεις.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την παρακάτω φόρμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  polthem@dipe-dytik.att.sch.gr   ως την Δευτέρα 15/12/2014 . Θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής. Το σεμινάριο αφορά κυρίως όσους υλοποιούν πολιτιστικά προγράμματα με θεματολογία σχετική με την ιστορία.

Ονοματεπώνυμο Σχολείο Ειδικότητα Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Τηλέφωνο

Το έγγραφο της Διεύθυνσης ΠΕ Δυτικής Αττικής  τεχνικές δραματοποίησης στην εκπαιδευτική διαδικασία

Advertisements