Αρχαία ελληνική τεχνολογία


 

ΑΠΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στοιχεία για τα εκθέματα που θα γνωρίσουν από κοντά οι μαθήτριες και οι μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων των δημοτικών σχολείων και όλων των τάξεων των γυμνασίων (μέσω εκπαιδευτικού προγράμματος και με αφορμή την έκθεση αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας), όπως και μια συνέντευξη του εμπνευστή και δημιουργού, του Μουσείου Κατακόλου, Κώστα Κοτσανά, θα σας παραθέτουμε τις επόμενες μέρες.

Παρακαλούμε, όλους τους συναδέλφους, να μας ενημερώσουν για την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν σ’ αυτό το υπέροχο ταξίδι στο κόσμο των αρχαίων μηχανών. Βοηθοί και συμπαραστάτες στο έργο μας θα σταθούν, μηχανολόγοι, σχεδιαστές, ιστορικοί, αρχαιολόγοι, συντηρητές, αλλά και καλλιτέχνες.

Ενημερώνουμε ότι, η μεταφορά των τμημάτων, τουλάχιστον των σχολείων του Δήμου Ελευσίνας Μαγούλας (έπεται συνεννόηση και με τους άλλους Δήμους της Δυτικής Αττικής) προς και από την έκθεση θα γίνει δωρεάν από το Δήμο Ελευσίνας. Την ευθύνη της διοργάνωσης των επισκέψεων των ομάδων θα φέρουν οι Υπεύθυνοι Πολιτιστικών Θεμάτων των δύο Διευθύνσεων. Παρακάτω θα μπορείτε να ανακτήσετε μια φόρμα όπου θα μπορείτε να εκδηλώνετε ενδιαφέρον για την επίσκεψη, ενώ αντίστοιχη υπηρεσιακή ενημέρωση θα λάβετε αμέσως μόλις οριστούν οι λεπτομέρειες του όλου εγχειρήματος.

Γιώργος Θανόπουλος

Υπεύθυνος Πολιτιστικών Θεμάτων ΠΕ Δυτικής Αττικής

ekthesi_titan_2014_a

 

 

 

Advertisements