Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά


ΘΕΜΑ : Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά

 

             Η  Διεύθυνση Π. Ε. Δυτικής Αττικής, μέσω του Υπευθύνου  Πολιτιστικών Θεμάτων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση ΔΕ Δυτικής Αττικής μέσω της Υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων, τη Διεύθυνση ΠΕ Πειραιά μέσω της Υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων και το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της  ΚΣΤ΄ Εφορείας   Προϊστορικών και   Κλασικών Αρχαιοτήτων,   διοργανώνουν σεμινάριο, με τίτλο: «Εκπαιδευτικές δράσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και εκπαιδευτικό υλικό  στο  Αρχαιολογικό  Μουσείο Πειραιά   και στα μουσεία του Αργοσαρωνικού», στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά (Χαριλάου Τρικούπη 31), για 80 εκπαιδευτικούς  το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014, 11πμ – 1μ.μ.

 Το σεμινάριο περιλαμβάνει: εκπαιδευτική περιήγηση στις   συλλογές του Μουσείου, ενημέρωση για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις δράσεις  της ΚΣΤ΄  Εφορείας και παρουσίαση του νέου εκπαιδευτικού υλικού για το Αρχαιολογικό Μουσείο του  Πειραιά. Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται μπορούν  να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής, μέχρι και την Πέμπτη 20-3-2014 και να την αποστείλουν στο e-mail που  αναγράφεται στην αίτηση.

           Οι εκπαιδευτικοί της Δυτικής Αττικής που θα συμμετάσχουν θα παραλάβουν και το υλικό του βιωματικού εκπαιδευτικού παιχνιδιού  που θα πραγματοποιηθεί στην Ελευσίνα,  (Λιμάνι, Ελαιουργείο, Πολιτιστικό Κέντρο Κανελλόπουλος, Αρχαιολογικός Χώρος) κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο. Επειδή το μουσείο έχει συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί  να είναι ακριβείς στην ώρα προσέλευσης.

  

Αίτηση συμμετοχής σεμιναρίου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά

Ονοματεπώνυμο

Σχολείο

Ειδικότητα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Τηλέφωνο

         
         
         
         

Advertisements