Διαγωνισμός Αφίσας «Πάμε σινεμά;»


 

s45c-2130328172802ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αφίσας

7ο Φεστιβάλ ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ;

 

Για δεύτερη χρονιά φέτος το Πάμε Σινεμά; προκηρύσσει διαγωνισμό σχεδιασμού αφίσας για το 7ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Πάμε Σινεμά;.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές/τριες είτε με ατομική είτε με ομαδική εργασία (χωρίς περιορισμό ατόμων) της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από όλα τα σχολικά εκπαιδευτικά ιδρύματα (δημόσια και ιδιωτικά) της Ελλάδας, με σκοπό την καλύτερη εικαστική αποτύπωση, προώθηση και  προβολή του 7ου Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Πάμε Σινεμά;. Στην αφίσα πρέπει να αναφέρεται 7ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Πάμε ΣινεμάHκαλύτερη αφίσα θα βραβεύει.

 Τρόπος και προθεσμία Υποβολής

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν το υλικό τους σε έντυπη (μέγεθος σελίδας Α3) και ηλεκτρονική μορφή (σε μορφή pdf, ανάλυση 300dpi) και το όνομα κάθε αρχείου θα πρέπει να έχει το όνομα του διαγωνιζόμενου με λατινικούς χαρακτήρες (πχ Maria Papadopoulou ή 6dimsch_kerkyras). Αφίσες τσαλακωμένες ή χωρίς στοιχεία δεν θα γίνουν δεκτές.Οι συμμετοχές σας πρέπει να αποσταλούν, έως 31 Μαΐου 2013, στα γραφεία του Πάμε Σινεμά;, Κολοκοτρώνη 60, 105 60 Αθήνα, email: info@pamecinema.net με courier. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στον τύπο και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Σινεμά; και στο facebook.

Όροι Συμμετοχής:

  1. Η οργανωτική επιτροπή του Πάμε Σινεμά;  διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να αναβάλει ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό, αζημίως, χωρίς άλλη προειδοποίηση. 2. Τα επιλεγμένα έργα που θα εκτεθούν στο πλαίσιο της διοργάνωσης και θα προβληθούν μελλοντικά, ως εικαστικές προτάσεις μέσα σε έντυπα του Πάμε Σινεμά; παραχωρούνται για το σκοπό αυτό από τους δημιουργούς, χωρίς οποιαδήποτε αμοιβής ή οποιασδήποτε άλλη αξίωσης 3. Η Κριτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να μην απονείμει κάποιο βραβείο από τα προαναφερθέντα αν αυτό κριθεί επιβεβλημένο. Επιπλέον μπορεί να απονείμει ειδικά βραβεία – επαίνους κατά την κρίση της. 4. Σε περίπτωση βράβευσης του έργου που θα κατατεθεί στην οργανωτική επιτροπή του Πάμε Σινεμά;  θα ζητηθεί η συγκατάθεση των γονέων ώστε να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των μαθητών στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο. 5. Τα έργα που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, θα είναι αντίγραφα και δεν επιστρέφονται. 6. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την αποδοχή των παραπάνω όρων.

Υ.Γ. Στην τελετή απονομής βραβείων του 6ου Φεστιβάλ ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ;  απονεμήθηκε το βραβείο του 1ου Διαγωνισμού Αφίσας,  στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο – Λύκειο Μενεμένης Θεσσαλονίκης. Το βραβείο απένειμε ο κο Γιώργος Χαρβαλιάς, πρύτανης Σχολής Καλών Τεχνών  Αθήνας.

Σημείωση: Το βραβείο είναι μια σουΐτα μοντάζ

Advertisements